Direct contact? Bel: (072) 57 257 44

Home > Nieuws > 3 x leuk nieuws binnen onze praktijk

3 x leuk nieuws binnen onze praktijk

3 x leuk nieuws binnen onze praktijk

Een heel mooi afscheid van een gewaardeerde collega, een nieuwe afgestudeerde Oncologiefysiotherapeut en onze Manueel therapeut is ook weer aan de slag! Nadat wij ruim 3 maanden in de ban het Coronavirus waren, is er gelukkig ook altijd nog leuk nieuws te melden.

Mooi afscheid van "ons gezicht"

Leuk nieuws!? Eigenlijk niet, maar wel een heel mooi afscheid. Marianne was voor velen "het gezicht van de praktijk". Liep je de praktijk binnen? Of belde je voor een afspraak? Dan was Marianne meestal het eerste aanspreekpunt. Vele jaren was zij onze trouwe, hardwerkende collega. Nu gaat ze welverdiend met pensioen. Ondanks de Coronamaatregelen hebben we er toch een memorabel moment van kunnen maken. Namens het hele team en alle patiënten: "Marianne, bedankt en geniet er van!"

geslaagd-marije-bloem-oncologiefysiotherapeut
Links op de foto: Marije
  afscheid-marianne-bij-centrum-fysiotherapie-revalidatie
Rechts op de foto: Marianne

Niet langer 'in opleiding'

Onze oncologiefysiotherapeut Marije Bloem is niet langer 'in opleiding', maar nu officieel afgestuurd als Oncologiefysiotherpeut MSc. Dat komt goed uit, want onze afdeling oncologiefysiotherapie groeit hard. Zo zijn er nog steeds 2 openstaande vacatures.

 

ilse-punt-manueel-therapeutOnze manueel therapeut is weer terug!

Ilse Punt is zowel fysiotherapeut als manueel therapeut. Ze is in 2004 afgestudeerd en maakt sinds november 2016 deel uit van het team. Afgelopen tijd was ze met zwangerschapsverlof, maar nu is ze weer terug op de werkvloer! Manuele therapie verbetert je houding en beweging. Wil je hier meer over weten? Neem dan even contact met ons op.