Direct contact? Bel: (072) 57 257 44

Home > Multidisciplinaire zorg > Voeding en diëtiek

Voeding en diëtiek bij Ann Taveirne

Over Pondous

“Sinds 10 jaar ben ik, Renske Strikwerda, werkzaam als diëtist. Ik heb inmiddels mijn eigen praktijk in Heerhugowaard en help iedereen met een dieetvraag via mijn diëtistenpraktijk Pondous. Daarbij vind ik het belangrijk om de juiste kennis goed af te stemmen op een persoonlijke situatie.

Samen met jou kijk ik naar de hulpvraag en daar zal ik mijn advies en begeleiding op afstemmen. Voor de één kan het namelijk fijn zijn om een stok achter de deur te hebben, voor iemand anders is het bijvoorbeeld prettig om te achterhalen wat de onderliggende problematiek is van de steeds terugkerende valkuilen. Samen zoeken we naar de juiste handvatten om je patroon/probleem aan te pakken.

Het kan zijn dat voor het behalen van je doel niet alleen begeleiding nodig is van een diëtist, maar ook van andere specialisten. Denk aan een fysiotherapeut, psychotherapeut of oefentherapeut. Ik heb een netwerk van specialisten in de regio met wie we in dat geval nog een stap verder kunnen komen.

Voeding en kanker

Ook ben ik als diëtiste gespecialiseerd in voedingsadvies bij oncologie. Oncologie heeft al een lange tijd mijn interesse, omdat er op dat gebied veel nieuwe ontwikkelingen zijn. Bij het behandelen van de ziekte speelt voeding steeds vaker een belangrijke rol. Elk jaar volg ik daarom scholingen om up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Een aantal jaar geleden heb ik mij aangesloten bij het Netwerk Oncologische Zorg (NOZ). Dit is een netwerk van diëtisten, fysiotherapeuten en psychologen in de regio Noord-Holland-Noord en Noord-Kennemerland. Samen hebben we het doel om de cliënt centraal te zetten in de behandeling, dichtbij huis.Ik help jou graag om je doel te bereiken!”

Vergoedingen

Dieetadvisering is voor 3 uur opgenomen in de basisverzekering. Een verwijsbrief is niet voor iedere zorgverzekeraar noodzakelijk. De begeleiding wordt verrekend met uw eigen risico.

Afspraak maken

Wilt u meer weten of een afspraak maken neem dan contact op met Diëtistenpraktijk Pondous, info@dietistenpraktijkpondous.nl of (06) 39545083

Meer informatie?

Meer informatie vind je hier in onze flyer of bezoek onze website op: www.dietistenpraktijkpondous.nl.