Direct contact? Bel: (072) 57 257 44

Home > Multidisciplinaire zorg > 't Praethuys

't Praethuys bij Ann Taveirne in Heerhugowaard

inloophuis-praethuys-heerhugowaardOp iedere 1e en 3e dinsdag van de maand is er van 09.30 tot 11.30 uur een inloopochtend van ’t Praethuys bij het Centrum voor Fysiotherapie & Revalidatie Ann Taveirne in Heerhugowaard op de Umbriellaan 7-9.

Op deze ochtend is er specifieke aandacht voor mensen met kanker, naasten en nabestaanden. Je kunt in een laagdrempelige omgeving je verhaal doen. Omdat kanker behoorlijk confronterend is en je wereld op zijn kop zet, kan het heerlijk zijn om met een neutraal persoon te praten. Dat geeft “lucht”. Soms tref je er lotgenoten en altijd is er aandacht van een getrainde gastvrouw. Er wordt naar je geluisterd.

Natuurlijk kun je in Heerhugowaard ook informatie krijgen over de activiteiten die plaatsvinden bij ’t Praethuys in Alkmaar zoals lotgenotengroepen, kinder-, tiener-, en jongvolwassenengroepen, massage en Reiki.  

Activiteiten kalender April 2024

Activiteiten kalender Mei 2024

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Kijk voor meer informatie op www.praethuys.nl of neem telefonisch contact op via 072 - 511 36 44