Direct contact? Bel: (072) 57 257 44

Home > Oedeemtherapie > LPG-therapie

LPG-apparaat voor behandeling lymfoedeem & lipoedeem


LPG-apparatuur is een vernieuwende techniek voor de behandeling van lymfoedeem en lipoedeem. Ook pijnlijk en verhard littekenweefsel kunnen we hiermee versoepelen. Het levert verrassend goede resultaten op, zelfs bij mensen die er al langer mee tobben.

LPG bij lymfoedeem en lipoedeem

Het LPG-apparaat stimuleert alle lagen van het bindweefsel op een mechanische en pijnloze manier. Deze techniek wordt endermologie genoemd. Een vibrerende behandelkop activeert de bloedcirculatie en lymfecirculatie. Na de behandeling ervaar je minder pijn, minder vocht en minder beperkingen. LPG geeft het gevoel van een diepe massage. De meeste mensen vinden dit prettig.

LPG bij littekenweefsel

Wij gebruiken LPG-apparatuur ook om irriterende littekens en brandwonden te verzachten en pijn te verminderen. Met een speciaal ontwikkelde behandelkop worden huid en onderhuid gelift, gerold en gemasseerd. Dit bevordert de doorbloeding van de huid, waardoor deze elastischer wordt en sneller geneest.

Heb je interesse in LPG-behandeling van lymfoedeem, lipoedeem en littekenklachten? Neem contact op met de balie via 072 571 57 44 en maak een afspraak!

Maak een afspraak