Direct contact? Bel: (072) 57 257 44

Home > Nieuws > Wereldkankerdag 2020

Wereldkankerdag 2020

Wereldkankerdag 2020

Kanker zet je wereld op z'n kop. Wanneer jij zelf of iemand in je omgeving is geconfronteerd met kanker weet je maar al te goed dat dit emotioneel en sociaal zeer ingrijpend is. Naast alle fysieke problemen.

Er zijn zo veel vormen van zorg, ondersteuning en begeleiding beschikbaar, waar niet iedereen altijd van op de hoogte is. Ieder jaar verenigen diverse organisaties zich rondom 4 februari - Wereldkankerdag - om hun zorg aanbod onder de aandacht te brengen.

Website Wereldkankerdag: www.wereldkankerdag.nl

Wat kun jij met Wereldkankerdag doen?

Overal in het land worden op en rondom 4 februari evenementen georganiseerd waar je geïnformeerd wordt over behandelingen en zorgmogelijkheden. Maar, er is tijdens Wereldkankeradg ook tijd voor ontspanning. Er zijn diverse, meer informele en relaxte evenementen.

Help jij om aandacht te vragen voor Wereldkankerdag? Zet tussen 1 en 4 februari jouw profielfoto op Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, ... op z'n kop! Gebruik daarbij de hashtags #wereldkankerdag #kankerzetjewereldopzijnkop. Wil je niet je eigen foto gebruiken? Kijk dan hier.