Direct contact? Bel: (072) 57 257 44

Home > Nieuws > Waardse Tunnelroute

Waardse Tunnelroute

Waardse Tunnelroute

Voor Stichting VU Steunfonds Hematologie en ’t Praethuys

Op 17 augustus vindt de Waardse Tunnelroute plaats. Deze jaarlijks terugkerende fietstocht in Heerhugowaard wordt georganiseerd door Tourclub Omnisport. U kunt meedoen als bedrijf of particulier waarmee u dit jaar 2 goede doelen steunt.

De sponsortocht tijdens het Waards Wieler Weekend

De Waardse Tunnelroute wordt één dag voor de 49e Tour de Waard gehouden. Het weekend van zaterdag 17 en zondag 18 augustus staat dus in het teken van ontspanning, fietsen en sportieve prestaties!

De Waardse Tunnelroute is de laatste jaren uitgebouwd tot een sponsortocht. Dit jaar zijn Stichting ’t Praethuys en Stichting VU Steunfonds Hematologie de goede doelen.

Samen met sponsoren en vrijwilligers worden er 20, 40 en 60 kilometer tochten georganiseerd voor de hele familie. Ann Taveirne Centrum Fysiotherapie & Revalidatie is ook dit jaar een van de hoofdsponsoren.

Voor meer informatie, kijk op www.waardsetunnelroute.com.

Oncologie & lymfologie fysiotherapie

De bijdrage van ons aan de Waardse Tunnelroute ligt volledig in lijn met onze toewijding voor leukemie patiënten. Onze afdeling Oncologie & Lymfologie Fysiotherapie richt zich volledig op bewegen bij kanker. Onze begeleiding gaat verder dan alleen de fysieke therapieën. Ook kun je bij ons terecht voor psychosociale hulp. Mede daarom is Stichting ’t Praethuys gevestigd in ons centrum.

Meedoen en kijken bij de Waardse Tunnelroute

Naast diverse fietstochten zijn er dit jaar ook een aantal wandeltochten uitgezet. De start vindt plaats bij Handbalvereniging Tornado ( sportcomplex De Kabel ). Wil je meedoen? Meld je dan even aan via de website.

Het volledige programma vind je hier: www.waardsetunnelroute.com/programma.