Direct contact? Bel: (072) 57 257 44

Home > Nieuws > Rijden in een Audi R8

Rijden in een Audi R8

Rijden in een Audi R8

Op zaterdag 22 juni 2019 vond de Verwendag Heerhugowaard plaats. Een dag vol ontspanning en gezelligheid. Ons Centrum voor Fysiotherapie en Revalidatie was wederom de locatie sponsor.

Het initiatief van de verwendag ligt bij Corine Luijendijk (medisch pedicure). Samen met vrijwilligers en (bedrijfs)sponsoren organiseert zij ieder jaar een dag voor vrouwen en mannen met de diagnose kanker. Deze dag biedt massages, schoonheidsbehandelingen, manicures en tal van leuke workshops.

 

Maar onder de 88 deelnemers van dit jaar werden ook prijzen verloot!

maarten-memorial-verwendag-2019Suzanne was dit jaar de winnaar van de 'autoprijs': een rondrit in een sportwagen. "Ik wil deze foto's graag met jullie, en met name met Ann, delen. Via de Verwendag had ik een rondrit gewonnen met Peter Koper in de Audi R8. Wat een dag en wat een bijzondere man." Aldus Suzanne. Via hem en zijn dochter Siska werd ze vervolgens ook nog geattendeerd op Maarten Memorial in Rotterdam. "De hele dag rondrijden in een Lamborghini om vervolgens rond te crossen op het circuit van Zandvoort. GE-WEL-DIG! De meest toffe dag van mijn leven tot nu toe, eerlijk waar ;-)."

Meer weten over de Verwendag? Klik hier door naar de website. De datum van de verwendag in 2020 wordt binnenkort bekend gemaakt.