Direct contact? Bel: (072) 57 257 44

Home > Nieuws > Even voorstellen: Suzanne Beemsterboer

Even voorstellen: Suzanne Beemsterboer

Even voorstellen: Suzanne Beemsterboer

"Dat hebben we maar mooi met z’n allen gedaan."

Na de ontdekking dat een managementfunctie haar prima past, een opleiding in de gezondheidszorg en een aantal goede jaren in een tandartsenpraktijk is het tijd voor een nieuwe uitdaging. De keuze is snel gemaakt. Sinds 2017 is Suzanne de rechterhand van Ann Taveirne.

"Als kwaliteitsmedewerker werk ik vooral achter de schermen. Samen met Ann zorg ik ervoor dat de kwaliteit in de praktijk op alle fronten in orde is en blijft. Dat doe ik door alles steeds opnieuw naast de meetlat van het HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) te leggen. Want of het nu om de ontvangst, schoonmaak, apparatuur of de fysiotherapeuten gaat, als je de praktijk binnenkomt moet alles goed zijn."

En dus houdt Suzanne functioneringsgesprekken, notuleert vergaderingen, schrijft jaarverslagen en verbeterplannen en houdt ze zicht op de uitvoering daarvan. Daarnaast doet ze een deel van de PR, de website en het foldermateriaal. Het is een veelzijdige functie waar ze veel plezier aan beleeft.

Een meer inhoudelijk onderdeel van haar functie is het samen met de oncologisch geschoolde fysiotherapeuten opstellen van het zorgpad oncologie. "Daar krijg ik energie van, je merkt meteen waar je samen voor staat. Wat volgt is het zorgpad lymfoedeem en zo zijn er nog veel meer uitdagingen."

"Het geeft een fijn gevoel als de gestelde doelen worden behaald en projecten goed kunnen worden afgerond. Daar kan ik oprecht trots op zijn. Dat hebben we maar mooi met z’n allen gedaan."

Door: Nel Kleverlaan