Direct contact? Bel: (072) 57 257 44

Home > Nieuws > Corona update: Sluiting 't Praethuys

Corona update: Sluiting 't Praethuys

Beste vrijwilliger en anderen,

De dreiging door het corona virus neemt per halve dag toe. Iedereen heeft daar via de media kennis van genomen. Het gesprek van de dag.

Het bestuur van ’t Praethuys heeft besloten alle activiteiten van ons huis per direct te stoppen. Hoewel onze regio nog redelijk gevrijwaard is van positief geteste patiënten, moeten we ons realiseren dat wij werken met een kwetsbare groep mensen en we willen er niet aan denken dat wij een mogelijke bron zijn waarmee onze gaste geïnfecteerd zouden kunnen worden.

Met alle activiteiten bedoelen we alle activiteiten: de inloop, de activiteiten, de informatielezingen en onze aanwezigheid in het NWZ en in HHW. Het huis gaat op slot; het antwoordapparaat gaat aan. Ellen en Henny/Michèl en ik zullen laagfrequent op het kantoor zijn om eindjes aan elkaar te knopen.
Wij kunnen nu nog niet overzien hoelang deze maatregel van kracht is, maar dit geldt nu in ieder geval tot 1 april. Volg je mail.

Als bestuur hebben wij geen contactgegevens van onze gasten, die de verschillende activiteiten bezoeken. Wij hopen en denken dat jullie als begeleiders die wel hebben. Wij verzoeken hen onze gasten op de hoogte te brengen.

Zegt het voort.

Alle goeds in deze barre tijden, namens het bestuur,

Kees van Straaten