Direct contact? Bel: (072) 57 257 44

Home > Nieuws > Borstkanker heeft vele gezichten

Borstkanker heeft vele gezichten

Iedere vrouw maakt borstkanker anders mee. De gevolgen zijn ook voor elke vrouw verschillend. Onbegrip vanuit de omgeving, langdurige vermoeidheid, seksuele problemen of andere fysieke problematiek. In oktober staan we hier extra bij stil.

Pink Ribbon brengt ieder jaar in het najaar een armbandje uit, waarmee je een donatie doet, maar ook jouw steun laat zien. Natuurlijk ook om meer mensen te inspireren een bijdrage te laten doen. Pink Ribbon heeft als missie o het leven voor, tijdens en na borstkanker te verbeteren. Zo financiert zij allerlei nuttige onderzoeken. Als Oncologiefysiotherapeut zien wij vele borstkanker patiënten in onze praktijk. Dat wij hier dus ook dit jaar weer aandacht voor vragen lag voor de hand!

Wil je ook iets doen? Kom in actie!

Het maakt eigenlijk niet zo veel uit wat je precies wilt doen. Zo lang jij maar 'iets' doet! Via de website Voor Pink Ribbon kun je inspiratie op doen om iets te organiseren. Wanneer jij al een idee hebt, kun je daar de nodige hulp vinden om jouw plan in uitvoering te brengen.


borstkanker-maand-oktober-2020

Koop en draag de Pink Ribbon Armband 2020

Bron: www.pinkribbon.nl ( Homepage, 07-10-2020 )

De nieuwe Pink Ribbon Armband ontworpen door PScallme. Het is een armband met een verhaal: het verhaal van al die vrouwen die te maken hebben met borstkanker. Met de armband vertellen we dat we ze zien. Supporten. En hoop geven. Want met de aanschaf van deze armband, steun je belangrijk onderzoek op het gebied van borstkanker.  Koop de armband in de webshop of bij o.a. Bruna, C&A, DA, Hunkemöller, Jumbo, AKO, Casa, DEEN Supermarkten, MCD & Boon supermarkten, The Read Shop en Primera.

Bezoek de webshop van Pink Ribbon