Direct contact? Bel: (072) 57 257 44

Home > Nieuws > Ann Taveirne Centrum Fysiotherapie & Revalidati...

Ann Taveirne Centrum Fysiotherapie & Revalidatie onderscheidt zich

Ann Taveirne Centrum Fysiotherapie & Revalidatie onderscheidt zich
En niet alleen maar met het nieuwe logo

Wij zetten jou weer in je kracht. Dat is onze belofte aan de cliënt. Ons centrum onderscheidt zich door multidisciplinaire zorg onder één dak aan te bieden. Onze praktijk wordt gekenmerkt door een zorgzame en betrokken aanpak. De oplossingen die wij bieden zijn innovatief en op maat. Los van onze uitstekende bereikbaarheid, kunt u altijd op korte termijn bij ons terecht.

Centrum Fysiotherapie en Revalidatie

Ann Taveirne groeit uit tot een van de meest toonaangevende praktijken van Noord-Holland. Met enige trots kennen wij ons zelf dan ook graag de aanduiding Centrum voor Fysiotherapie en Revalidatie toe. Wij hebben de multidisciplinaire, specialistische zorg is ondergebracht in één centrum ondergebracht met kwaliteit voorop. Niet voor niets heeft Ann Taveirne de Plus status van het Zilveren Kruis.

Sinds kort zijn onze specialisaties in ons centrum duidelijk onderverdeeld over 3 disciplines. Te noemen; Oncologie & Lymfologie Fysiotherapie, Fysiotherapie & Revalidatie en Revalidatie & Reintegratie. Elke specialisatie is herkenbaar aan zijn eigen kleur. Op deze manier is het voor cliënten maar ook andere zorgverleners duidelijker waar wij voor staan in welk verband en waar zij terecht kunnen.

Oncologie en Lymfologie Fysiotherapie

Een betere conditie kan kankerpatiënten helpen om de behandeling verdraagzamer te maken. Bewegen helpt! Dit gaat niet alleen over pijn, maar ook over vermoeidheid. Uniek is dat wij samenwerken met een psychosociaal hulpverlener en oncologie voetzorg. Daarbij is 't Praethuys binnen ons centrum gevestigd.

Fysiotherapie en revalidatie

Prettig bewegen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Dat beseft u pas bij een pijnklacht. Het lichaam lijkt soms niet mee te werken. Wij zijn er om bewegen weer plezierig te maken. 

Revalidatie en integratie

Ons centrum is er op ingericht om werkgevers te ondersteunen bij het werken aan de vitaliteit van de medewerker. Wij werken veelal ook samen met een diëtiste en psycholoog om u volledig te ontzorgen. Dit kan individueel en in een groep.

Onze visie op gezondheid

Wij vinden het oprecht belangrijk om bij te dragen aan het geluk én de gezondheid van mensen. Gezondheid is voor ons meer dan alleen de afwezigheid van klachten. Een gezond mens is een evenwichtig mens. Dit evenwicht is er naar ons inziens zowel lichamelijk als ook geestelijk. Wij werken graag aan dit evenwicht. Dat doen wij betrokken en onderscheidend in onze aanpak te zijn. Maar ook door samen te werken met andere zorgverleners.