Direct contact? Bel: (072) 57 257 44

Home > Nieuws > Aandacht voor kanker. Juist nu.

Aandacht voor kanker. Juist nu.

Aandacht voor kanker. Juist nu.

Op 4 februari wordt ieder jaar stilgestaan bij kanker. Wereldwijd. Dit jaar is het belangrijker dan ooit tevoren om hier aandacht aan te besteden. Kanker is de ziekte waar 1 op de 3 Nederlands een keer mee te maken krijgt. De afgelopen 10 maanden is het voor die mensen nog eens extra moeilijk geworden.

Online evenementen op Wereldkankerdag 4 februari 2021

Dit jaar vinden alle events online plaats en zijn gratis toegankelijk. De diversiteit is groot! Neem eens een kijkje op de website van Wereldkankerdag en meld je aan.

Online events op wereldkankerdag.nl

Persoonlijke ervaringen met kanker tijdens corona

Dacht je dat deze coronatijd je wereld op z'n kop zet. Laat staan als je dan ook nog eens met kanker te maken krijgt. Zelf of in je omgeving. Vele behandelingen in het ziekenhuis zijn keer op keer uitgesteld of uitgevoerd in aangepaste vorm. Als door kanker je weerstand laag is, ben je natuurlijk ook extra angstig voor een coronabesmetting. Je moet een arm om je schouder of knuffel missen terwijl je die misschien wel juist even nodig hebt. Hoe dan ook, een moeilijke tijd. Op de website van Wereldkankerdag delen patiënten hun verhalen.

Verhalen op wereldkankerdag.nl

Deel de campagne op social media

Help jij om aandacht te vragen voor Wereldkankerdag op 4 februari? Download op de wereldkankerdag.nl een post voor Facebook of Twitter.