Direct contact? Bel: (072) 57 257 44

Home > Multidisciplinaire zorg > Vaccinatiepunt

Vaccinatiepunt Heerhugowaard

vaccinatiepunt-heerhugowaardWie op reis gaat naar de (sub)tropen wil zo goed mogelijk beschermd zijn tegen ziekten die daar voorkomen. Als u een reis gaat maken, is het dan ook van groot belang dat u zich laat adviseren en vaccineren. In verschillende landen komen infectieziekten voor waar u makkelijk en snel mee geïnfecteerd kunt raken, met alle gevolgen van dien. Vaccinaties kunnen dit vaak voorkomen. Voor een persoonlijk advies kunt u terecht bij Vaccinatiepunt. De adviezen die gegeven worden zijn gebaseerd op de landelijke richtlijnen van het LCR. Omstandigheden in de wereld veranderen snel, dit kan invloed hebben op het advies aan de reiziger. Bij ieder advies worden uw reisbestemming, de duur, omstandigheden van de reis en uw persoonlijke gezondheidstoestand betrokken.

Afspraak maken

Het Vaccinatiepunt in Heerhugowaard is eens in de 2 weken op woensdagavond geopend. Wij werken alleen op afspraak. Via de website www.vaccinatiepunt.nl kunt u een keuze maken voor een locatie, datum en een tijd. Er wordt een aantal gezondheids- en reisgegevens gevraagd, zodat een persoonlijk en deskundig advies kan worden voorbereid.

Meer informatie?

Wilt u (eerst) meer informatie en beschikt u niet over internet of maakt u liever telefonisch een afspraak? Dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0900 - 82 22 462.