Direct contact? Bel: (072) 57 257 44

Home > Medische fitness

Medische fitness maakt je sterker

Zelf oefeningen doen, geeft altijd een extra impuls aan je fysiotherapiebehandelingen. En voldoende bewegen is voor iedereen goed. In ons centrum kun je medische fitness doen, onder deskundige begeleiding van een van onze fysiotherapeuten. We hebben een professionele oefenzaal, waar je in een prettige sfeer aan de slag kunt. Individueel of in een beweeggroep.

Conditieopbouw, krachttraining én ontspanning

Met medische fitness nemen je klachten af en werk je met een persoonlijk trainingsschema aan je conditie en kracht. Zo train je verantwoord, zelfs als je fysieke beperkingen hebt of als je herstelt van een blessure. En omdat ontspanning net zo belangrijk is voor je gezondheid, besteden we ook hier aandacht aan.

Medische fitness werkt goed bij:

  • knieklachten
  • rugklachten en bekkeninstabiliteit
  • nek- en schouderklachten
  • longaandoeningen
  • reumatische aandoeningen
  • hart- en vaatziekten
  • tijdens en na chemotherapie/bestraling

Intake en metingen

Natuurlijk beginnen we pas als we precies weten hoe je er fysiek voorstaat en wat het doel van de fitness is. We doen daarom verschillende metingen die we herhalen om de voortgang te volgen en je trainingsschema bij te stellen. Wil je de medische fitness graag voortzetten als je fysiotherapiebehandeling is afgerond? Dat kan met een speciaal Fysio Fitheid-abonnement. Je traint dan onder begeleiding op woensdagavond in een kleine groep.

Onze beweeggroepen

Voor een aantal aandoeningen hebben we speciale beweeggroepen, zoals kanker, COPD, CVA en rugklachten. Dat traint heel gericht en zorgt voor een fijne onderlinge band.

Meer informatie of aanmelden?

Wil je meer weten over onze medische fitness of onze speciale beweeggroepen? Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Je kunt je direct aanmelden via onze website.

Maak een afspraak