Direct contact? Bel: (072) 57 257 44

Waarmee kunnen we je organisatie helpen?

Elke werknemer die uitvalt, is er een te veel. Maar wat als het verzuim samenhangt met het werk dat iemand doet? Fysiotherapie kan een belangrijke rol spelen bij het oplossen en voorkomen van werkgerelateerde klachten. Door preventief advies en vlotte behandeling bij een acuut probleem.

Fysiocoaching

Wij adviseren bedrijven over werkhouding, beweging, leefstijl en optimaal ingerichte werkplekken.

Gerichte revalidatie

Dreigt een medewerker uit te vallen of is dat al gebeurd? Wij pakken het revalidatieproces direct op.

Samenwerking bedrijfsarts

Wij werken samen met diverse bedrijfsartsen, waardoor reïntegratietrajecten snel worden opgestart.

Revalidatie en reïntegratie voor bedrijven in de regio Heerhugowaard

Als werkgever wil je je medewerkers duurzaam aan het werk houden. Of ze nu lichamelijk zwaar werk doen of de hele dag achter hun bureau zitten. Investeren in goede fysieke begeleiding en zorg is daarom geen luxe, maar een logische beslissing. Wij zijn gespecialiseerd in fysiotherapie bij werkhervatting en in fysiocoaching voor het aanleren van betere werkroutines.

Een reïntegratietraject speelt zich vaak ook af in het hoofd. Gedragsverandering gebeurt nu eenmaal niet van de ene dag op de andere. Daarom werken wij regelmatig samen met Naar een beter evenwicht. De ervaring leert dat deze brede aanpak succesvol is en een grotere kans op blijvend resultaat geeft.

Is een van je werknemers bezig aan een behandeltraject voor kanker? Wist je dat beweging ook dan een goed idee is? Het zorgt ervoor dat chemotherapie of bestraling beter wordt verdragen en geeft vertrouwen in het lichaam terug. Dit vergroot de kans op reïntegratie, een win-winsituatie voor de medewerker én de organisatie. Onze oncologiefysiotherapeut weet daar alles van.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?
Neem contact op