Helpt u in beweging

Bel ons vandaag
nog op 072 - 57 257 44

Nieuw in Heerhugowaard!!   ‘t Praethuys

Op iedere 1e en 3de dinsdag van de maand is er van 09.30 - 12.30 uur een inloopochtend van ’t Praethuys in Heerhugowaard, op de locatie van Fysiotherapiepraktijk Ann Taveirne, Umbriellaan 7-9. 

NIEUW!
Vanaf maart 2017 zal 't Praethuys iedere 1e en 3e dinsdag van de maand van 09.30 - 12.30 uur een inloopochtend houden op de locatie van Fysiotherapiepraktijk Ann Taveirne.

Op deze ochtend is er specifieke aandacht voor mensen met kanker, naasten en nabestaanden. Je kunt in een laagdrempelige omgeving je verhaal doen. Omdat kanker behoorlijk confronterend is en je wereld op zijn kop zet, kan het heerlijk zijn om met een neutraal persoon te praten. Dat geeft “lucht”. Soms tref je er lotgenoten en altijd is er aandacht van een getrainde gastvrouw. Er wordt naar je geluisterd.

Natuurlijk kun je in Heerhugowaard ook informatie krijgen over de activiteiten die plaatsvinden bij ’t Praethuys in Alkmaar zoals lotgenotengroepen, kinder-, tiener-, en jongvolwassenengroepen, massage en Reiki.

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Kijk voor meer informatie op www.praethuys.nl of tel. 072 5113644

Voor de kalender van 't Praethuys van juli 2018 vindt u hier.