Helpt u in beweging

Bel ons vandaag
nog op 072 - 57 257 44

Missie
Ann Taveirne, Fysiotherapie & revalidatie biedt specialistische zorg zowel op het vlak van oncologie, lymfologie, beweging, houding, revalidatie als psychosociaal zorg. Onze specialistische zorg is afgestemd op de mogelijkheden en de behoefte van de patiënt met als doel kwalitatief hoogstaande zorg kunnen bieden binnen één gezondheidscentrum. 

Visie
De komende vijf jaar groeit Ann Taveirne, Fysiotherapie & revalidatie uit tot hét toonaangevende fysiotherapeutische gezondheidscentrum in de regio Heerhugowaard. Op patiëntniveau, op netwerkniveau, voor verwijzers, voor bedrijven, voor verzekeraars en voor alle andere relevante samenwerkingsverbanden. 

Samenwerkingsverbanden?
Als praktijk hebben wij diverse samenwerkingsverbanden met collega praktijken. In gevallen van specialistische therapie verwijzen wij u graag naar een van onze collega's. Uiteraard kunt u ook van hen rekenen op kwaliteit

HKZ Certificering
Ons kwaliteitszorgsysteem is het middel bij uitstek om te waarborgen dat u constante kwaliteit ontvangt en dat elke therapie binnen de geldende wettelijke kaders wordt uitgevoerd. Ons kwaliteitssysteem is gebaseerd op de HKZ-norm. Onze praktijk werkt voortdurend om aan deze HKZ-norm te blijven voldoen en zich verder te kwalificeren. Het toepassinggebied geldt niet voor de complementaire zorg. Voor het aanmeten van steunkousen hebben we het SEMH certificaat (Sitchting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen)